Voor wie werkt PRZ

Dat is zeker: bij PRZ wordt grondig en hard gewerkt. Zonder interessant te willen doen, wordt er genuanceerd naar alle cijfertjes gekeken. En niet alleen voor bedrijven, want PRZ is ook voor veel particulieren actief. Daarbij blijft men streven naar objectiviteit en een passend advies.

In de dagelijkse praktijk werkt het team voor ZZP-ers, MKB-ers, Starters en Particulieren.

ZZP-ers / Zelfstandige Professionals >
PRZ begeleidt en verzorgt de volledige administratie voor de professional. Zoals de aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting. Dat geldt ook voor het invullen van diverse formulieren (o.a. VAR, verzekeringen etc.). Ook mag er worden gerekend op financieel en fiscaal advies.

Ondernemers in Midden- en KleinBedrijf >
Voor het MKB begeleidt en verzorgt PRZ de complete (loon)administratie en de aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting. Er kan een beroep op het team van PRZ worden gedaan waar het financiële adviezen en fiscale zaken betreft.

Startende ondernemers >
PRZ helpt bij het inrichten, begeleiden en verzorgen van de volledige administratie. De voorlopige aanslagen inkomstenbelasting worden aangevraagd, alsmede aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting verwerkt. Ook worden, indien nodig, de benodigde formulieren ingevuld. Natuurlijk mag er worden gerekend op financieel en fiscaal advies. Want dat hoort bij de professionele startersbegeleiding die PRZ biedt.

Particulieren >
Één van de meest voorkomende werkzaamheden die PRZ voor particulieren uitvoert is het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. Zowel vanuit de situatie als werknemer, maar ook voor privépersonen die in de dagelijkse praktijk werkgever of ondernemer zijn. Het spreekt voor zich dat dit wordt ondersteund met financiële en fiscale adviezen.

 

 

Pragmatische Accountants