Prinssen, Romme en Zwanenberg

Al meer dan 25 jaar is PRZ een begrip in Oss en omgeving. In 1984 hebben Piet Romme en Rini Zwanenberg het kantoor van Piet Prinssen overgenomen. En ook al zijn de oorspronkelijke oprichters niet meer actief binnen het accountantskantoor, hun gedachtengoed wordt nog steeds door de nieuwe generatie Zwanenberg in de praktijk gebracht.

Hans en Ton Zwanenberg vormen de huidige directie en hebben van jongs af aan de nuchtere filosofie van hun voorgangers met de spreekwoordelijke paplepel ingegeven gekregen.
En juist omdat zij zich daar al vrij snel in herkenden is dat verder voortgezet en verbreed.

Niet alleen denken, maar ook doen . . .

Met name de persoonlijke benadering van haar klanten, daarmee onderscheidt PRZ zich positief.
Het team van PRZ vindt het belangrijk om haar klanten goed te kennen, want dan word je in staat gesteld om sneller te schakelen bij het geven van belangrijke adviezen.

De korte lijnen komen het contact met de klant ten goede. Bijvoorbeeld bij het doen van relevante investeringen met bijbehorende afschrijvingen kan dit de besluitvorming vereenvoudigen.
En ook als er bijvoorbeeld gunstige regelingen mogelijk zijn voor de inkomstenbelasting.
Die adequate, pragmatische aanpak typeert een accountantskantoor als PRZ. Daarbij is het niet alleen de korte termijn-aanpak maar ook de visie voor de langere termijn. Tenslotte moet je als ondernemer kunnen leunen op je accountant c.q. adviseur als het om dit soort zaken draait.
Dan spelen eigenschappen als betrouwbaarheid en laagdrempeligheid een rol.

Pragmatische Accountants